Phone House

Telefonische klantenservice slecht, niet voldaan aan hetgeen was afgesproken voldaan.
Klantenservice in de winkel: weinig vriendelijk.
Onvolledige informatievoorziening bij bestelling op de website
Afhandeling: zeer slecht, ongeldige contracten toch doorgevoerd naar Hi

In november vorig jaar heb ik via de webwinkel van The Phone House een zakelijk Hi Sim only abonnement besteld van 175 min / 350 sms voor een vereniging.

De aflevering heb ik op een andere naam dan mezelf gezet, alleen bleek deze persoon niet gemachtigd om een handtekening te zetten, aangezien hij daarvoor aanwezig moest zijn op de KvK formulieren.

Ik vond dit een gebrek van informatievoorziening voor zakelijke abonnementen, en als gevolg is deze bestelling ook nooit afgeleverd

Na verloop van tijd begonnen er tot mijn verrassing toch afschriften van Hi te komen op de rekening van onze vereniging, ondanks het feit dat niemand ooit enige handtekening heeft gezet en ik uberhaupt nooit 1 SIM kaart heb gezien.

Contract is tot op heden kennelijk nog steeds actief, en er is inmiddels een incassobureau ingeschakeld voor de afschriften (die ik gestorneerd heb).

------------------------

Voordat ik wist dat deze afschriften zouden plaatsvinden, heb ik een ander abonnement aangevraagd via the Phone House op mijn eigen naam (aangezien ik wel sta ingeschreven bij de KvK), en heb aangegeven deze op een plaatselijke vestiging op te willen halen.

Levertijd viel mee, echter de service binnen in de vestiging (Woerden) was om te betreuren. Ten eerste kon de levering niet worden gevonden, ten tweede vroeg men zich daar af waarom ik uberhaupt via de webshop had besteld, wat mijns inziens totaal niet ter zake deed.

Na enig zoekwerk bleek de levering er toch te zijn, waarna alles werd afgehandeld. Echter, na afhandeling en doorvoering (!) bleek dat het uittreksel van de KvK te oud was, en het contract dus ongeldig. Heb daarop alles weer ingeleverd en ben naar huis gegaan.

Net als bij het eerste abonnement hebben er zich in de afgelopen maanden toch weer afschriften plaatsgevonden van onze rekening, terwijl ik ook hier de indruk had dat het abonnement was geannuleerd.

Tot op heden zijn beide abonnementen nog actief, en ik vermoed dat de 2e brief van het incassobureau niet lang op zich laat wachten..

Mijn ervaring met The Phonehouse: DRAMATISCH SLECHT

Scorekaart voor Phone House