Astrasat

De site is overzichtelijk, maar duidelijk aan een update toe.

Verschillende onderdelen zoals de veiling pagina staan wat oude veilingen op, maar er valt nergens meer op te bieden. Daarnaast een download pagina waar naar kiezen ook niet veel te beleven valt en bij veel keuzes je bij niks uit komt. Gemiste kans in mijn ogen voor mooie opties op deze site.

Het webshop gedeelte lijkt in eerste instantie erg duidelijk, maar de status "op voorraad" blijkt toch niet helemaal met de actuele situatie te kloppen. Mijn bestelling voor een Common Interface module die op voorraad zou zijn bleek toch niet op voorraad te zijn en konden ze ook niet meer leveren. Hiervoor moest ik overigens eerst contact opnemen voor ik dit te horen kreeg. Ze claimen binnen 24 uur te leveren indien voor 16:00 besteld, maar na 48 uur heb ik zelf eens eens status navraag gedaan. Op de status pagina stond nog steeds 'in behandeling'

Na contact opgenomen te hebben en bleek dat ze het product niet te kunnen leveren is deze geannuleerd en mijn geld terug gestort. Dit overigens zonder overleg.

De betreffende CI interface blijkt elders overigens wel te leveren te zijn, alleen wel tegen een hogere prijs. Helaas krijg ik dus hierdoor de indruk dat de prijs niet klopte op de site en onder het mom van niet meer leverbaar dat de bestelling geannuleerd is.

Product is dus helaas niet verzonden.. Dus kan geen oordeel geven.

Contact verloopt op zich goed ( kwa bereikbaarheid ) , helaas alleen slecht als beoordeling gezien de echte afhandeling van mijn bestelling. Dit had uiteraard voorkomen kunnen worden als men de juiste gegevens bij producten in de webshop hebben staan.
Meer aandacht van correctheid van de webshop is dus wel nodig.

Scorekaart voor Astrasat