Ik vond het na 4 jaar tijd voor een nieuwe gamebak en heb dus geprobeerd de tweakers-best-buy guide uber-game pc te kopen. Ik had geen zin om hem zelf in elkaar te zetten (vrije tijd is al te kort) dus zocht een winkel waar ze alles verkochten. Ik kwam uit bij pc-connected, omdat ze alles hadden en de goedkoopste waren.
Ik heb eigenlijk nog nooit zulk goed contact met een webshop gehad: hij belde me als hij vragen had en ik kon altijd (ook op zaterdag) bellen als ik vragen/wensen had. Ze belde me ook toen de pc verzonden was (naast de mail-updates).
Aardig personeel en ze hadden verstand van wat ze deden. Geen idee of andere webshops dit ook doen (eerste keer dat ik een pc laat samenstellen), maar alle drivers enzo waren al geïnstalleerd, wat ik wel zeer prettig vond.
Enige minpuntje zat in de website zelf: zoeken binnen een subcategorie is niet super-gebruikers-vriendelijk, maar echt storend was dat voor mij niet. Zeker een shop om vaker dingen te halen.
Ik heb geen ervaring met de aftersales want alles werkte perfect bij aankomst, maar afgaand op het overige contact denk ik dat dat wel goed zit.
Alles was zeer degelijk en robuust verpakt en ik kreeg ook de dozen van alle componenten apart meegestuurd. Zoals gemeld ook een belletje toen de pakketten verzonden waren en alles was te volgen via Track en Trace.