Ik was op zoek naar een protector voor het beeldscherm van mijn Canon EOS 550D. Ik ben op zoek gegaan naar de zogeheten GGS protectors en ben via Marktplaats.nl bij deze winkel terecht gekomen. De website is in orde en heeft een redelijk assortiment.
De GGS protector was goedkoper (13,95) dan een andere website waar ik hem eerst vond (prijs in de 19 euro). Op de website van Fotoshop Aalten stond dat er géén verzendkosten gerekend worden binnen de EU. Dus voor een goede prijs en met weinig moeite een goed product.
Ook goed overigens dat er aangegeven staat wat de voorraadstatus van het product is. Ik zag dus dat hij op voorraad was en dus binnen 24 a 48 uur binnen zou zijn.
Wat ook nog prettig is, is dat het contact een stuk persoonlijker aanvoelt. Bij de mailtjes (statusupdates van de bestelling) staat gewoon de naam van de afzender erbij. Daarnaast zit er bij de bestelling een kaart bij met een bedankje erop.
Op maandagavond bestelling geplaatst en woensdagmorgen op de deurmat. Was maar een klein product dus gewoon in een envelop in bubbeltjesplastic. Ideaal, want dat wordt (hier in ieder geval) vroeger bezorgd dan pakketjes.
Verpakking is dus dik in orde. Hoe dit met grotere pakketten zit kan ik helaas niet zeggen. Verzendtijd is zeker snel. Hoe dit zit met producten die niet op voorraad zijn kan ik niet zeggen.
Wanneer ik nog iets nodig heb is de kans groot dat ik als eerst ga kijken of deze winkel het in hun assortiment heeft.