Heb na veel reclame op LANs en sites van teams toch maar eens op hun site gekeken en hun assortiment oogt ruim met de juiste artikelen voor de gamers/liefhebbers onder ons.
Wilde heel graag nog wat extra Glides voor mn recent aangekochte SteelSeries Xai muis hebben, en besloot deze samen met een Glide Dot te bestellen bij Enuzi omdat ik toch de indruk kreeg dat dit fanatieke jongens waren als het om dit soort gadgets ging (met name veel Razer/Steelseries en andere game-merken van randapparatuur etc.).
Eenmaal besteld een mailtje gekregen met bevestiging van bestelling en de automatische boodschap dat mijn status op 'betaling ontvangen' stond en snel verder afgehandeld zou worden. Heb na 7 werkdagen niks gehoord te hebben besloten via mIRC contact te leggen, dit was een volstrekt kansloze actie. Het concept van live support via IRC in hun channel oogt op zich heel goed en zou perfect moeten werken, was het niet dat in alle 3 de pogingen over een volledige dag verspreid (Ben hele tijd online gebleven) ik geen reactie terugkreeg. Heb toen in de IRC gemeld dat ik een mail heb gestuurd, wat ik ook had gedaan met daarin de vraag hoe het eigenlijk stond met mijn bestelling. De bestelde producten waren volgens de site namelijk gewoon op voorraad en dus leverbaar b innen 1-5 werkdagen.
Nog 2 dagen later kreeg ik eindelijk een mailtje terug met daarin de booschap dat de Glides van de muis momenteel door de leverancier niet meer leverbaar waren maar dit slechts een kwestie was van 1, hooguit 2 weken. De Glide Dot was wel op voorraad en er werd mij toen de keuze gegeven hoe ik de bestelling wilde ontvangen; nu de Glide Dot en de glides nagestuurd, volledige annulering van de bestelling (had hier ook al een vraag over gesteld in de mail) of dat ik gewoon wilde wachten. Het feit dat ik ruim de keuze had wat ik wilde doen was overigens wel weer positief (heb gekozen voor nu de Glide Dot en Glides na laten sturen), maar het is natuurlijk niet netjes vanuit Enuzi om hierover niet te communiceren.
Glide Dot netjes ontvangen en in afwachting tot de Glides. Ik beoordeel het in het algemeen als slecht omdat ik totaal niet te spreken ben over het feit dat er gewoon niet gecommuniceerd wordt, slecht bereikbaar (niet eens een telefoonnummer) en de zogenaamde vele mogelijkheden van contact helpen je niet veel verder aangezien je eigenlijk gewoon geen gehoor krijgt. Pas na veelvuldig via IRC melding maken en een mailtje wordt er eens een update gegeven over de bestelling. Ook de zogenaamde 'wel op voorraad maar net even niet leverbaar' fratsen zijn helaas bij een nieuw bedrijf als Enuzi ook aanwezig, iets wat ik altijd als zeer onprettig ervaar en zelfs als misleidend.
Ik zou niet snel weer bij Enuzi bestellen, jammer want het ziet er wel veelbelovend uit.
Verzending van de Glide Dots was snel na laatste contact en goed verlopen.