redcoon België

Makkelijke website (beetje druk, maar je kan zeer makkelijk navigeren), je vindt alles makkelijk. Bestelling geplaatst na het aanmaken van de account. Heb netjes mijn pakket ontvangen, niet beschadigd (natuurlijk merk je dat het ding met een transporteur meegekomen is en dat de hoeken af en toe gekreukeld zijn). Alles wat goed ingepakt met aan de hoeken extra verstevigingskarton en twee inpaklinten errond. Chat gaat goed op de site, het duurt wel even voor je iemand te pakken krijgt, maar ze helpen je goed.

Ik heb ook mijn bestelling op de 06/01 aangepast (die dag had ik een mailtje gekregen van mogelijke vertraging), het aanpassen van mijn bestelling was geen probleem bij Redcoon, ze zijn er redelijk flexibel, dus dikke duim daarvoor! Heb toen dezelfde dag een extra factuurtje gekregen, betaald met overschrijving en enkele dagen later was de betaling ontvangen.

Ik had bestel op 28/12 en op 06/01 kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling waarschijnlijk vertraging ging oplopen. Vond ik spijtig, maar ik ben wel HEEL tevreden dat Redcoon een berichtje liet, want zeg nu zelf? Vertraging is een beetje hinderlijk, maar niets weten over je bestelling is toch veel hinderlijker, niet?

Je krijgt netjes een Track & Trace nummer, de volgende dag werkt dit en kan je je bestelling volgen. Correcte adres (werkadres) gebruikt en verpakking was in goede staat.

Uiteindelijke verloop:
28/12: besteld
30/12: betaling ontvangen
06/01: kennisgeving vertraging
06/01: bestelling gewijzigd
13/01: betaling ontvangen
14/01: bestelling verzonden
18/01: bestelling ontvangen

Ik moet nu een mailtje sturen naar Redcoon, omdat een stabilisatorvoetje mist (dat is een stukje plastiek wat je onder je center-speaker kan plaatsen), maar de verpakking van mijn pakket leek nog ingepakt met de Canton-tape. Heden is de site niet beschikbaar, dus ik ga een mailtje sturen met deze contactgegevens of even wachten tot de chat terug beschikbaar is...

Scorekaart voor redcoon België

Qshops