Multi Media PC

Na bestelling bleef het lange tijd stil. Aanvankelijk geen contact te krijgen met MultimediaPC, ook geen mailreacties.
Na een geïrriteerd mailtje mijnerzijds naar MultimediaPC kwam het contact, na enige excuses voor de vertraging, langzaam op gang.
Wat ik niet meer had verwacht gebeurde uiteindelijk toch, mijn bestelling lag juist op tijd onder de kerstboom. En het mooiste van alles is dat Multimedia ook na levering goede service verleent (Dit i.t.t. wat anderen suggereren op deze site)

Alles was degelijk ingepakt.

Het versturen van de bestelling werd via de mail bevestigd, waarin tevens werd gemeld dat het toetsenbord nog niet geleverd was. Het toetsenbord werd een dag later verwacht en zou dan direct naar mij verstuurd worden. Een dag later werd via de mail bevestigd dat het toetsenbord naar mij verstuurd was. Bij het installeren liep ik tegen een klein probleem aaan met de instelling van de TV-tuner. Na een telefoontje werd dit direct (online overname van PC) opgelost. Super!

Scorekaart voor Multi Media PC