Prima webshop, met veel artikelen voor het opslaan van data (cd-r's, USB sticks ed.) Bestellen gaat makkelijk, maar het is wel vervelend dat redelijk vlot je winkelwagen wordt geleegd/gereset, zelfs als je ingelogd bent, dus je moet je bestelling in 1x invoeren, anders kan je opnieuw beginnen.
Verzendingsnel verzonden en goed verpakt, met een track and trace nummer erbij.
KlantenserviceDe aftersales valt me tegen. De vragen worden wel lekker snel en correct beantwoord, maar er wordt wel star vastgehouden aan procedures.
Ik had een Belkin audiokabeltje bij hen besteld, volgens de bijbehorende afbeelding zou dit een wat luxer kabeltje moeten zijn (volgens de bijbehorende prijs had je dit ook mogen verwachten). Bij aflevering bleek het echter om het overbekende rood/witte standaard dropveterkabeltje te gaan, maar dan in een luxe Belkin verpakking. Op mijn vraag om opheldering kreeg ik als reactie dat het wel degelijk "Belkin kwaliteit" betreft en dat ik zelf had moeten zoeken op het artikelnummer, dan had ik kunnen zien dat de afbeelding niet correct was.
Ik mocht het artikel wel terug sturen en dan kon ik mijn geld terug krijgen.
Echter, vanwege de verzendkosten die voor eigen rekening komen, is dat niet interessant om te doen. Na een vervolgverzoek om wat coulance, de afbeelding was immers incorrect, kreeg ik een vergelijkbaar antwoord.
Spijtig, mijn ervaringen met andere webshops is dat je dan zonder morren een vervangend artikel of je geld retour krijgt zonder het artikel retour te hoeven sturen.