Website is overzichtelijk, prijzen zijn scherp. Ik heb daarom de Samsung Galaxy 1000 besteld op 22 december 2010
Je ontvangt volledig geautomatiseerd bestel bevestigingen en de betaal bevestigingen, tot zover alles zoals het hoort.
Wat niet goed is;
De voorraad indicatie op de website klopt niet.
Nu is dit wel vaker het geval bij webwinkels.
Bij twijfel kies ik voor handmatige overschijving en stuur ik een mailtje
over de daadwerkelijke voorraad en snelheid levering.
Ik kreeg daar geen reactie op binnen 24uur, daarom maar even gebeld.: "Geen probleem, meneer, hij is op voorraad, we sturen hem meteen op na overmaking".
Geld per direct overgemaakt, kreeg dezelfde dag nog een betaalbevestiging. De automatisering zit wel snor dus.
Na een week nog geen telefoon. Verschillende emails gestuurd verspreid over 2 weken. Geen enkele reactie.
Ook een aantal keer gebeld, als je geluk hebt krijg je iemand aan de lijn die beloofd dat hij binnen 2 dagen op voorraad is en ik hem absoluut opgestuurd krijg.
Na twee weken was ik er klaar mee en heb ik per fax en email gemeld dat ik het geld teruggestort wil krijgen. Uiteraard geen enkele reactie.
Inmiddels is het 8 januari, weer een telefoontje gepleegd. Kreeg iemand aan de lijn die me verzekerd heeft dat de manager er a.s. maandag naar kijkt en meteen het geld terugstort.
Gelukkig zit de winkel in Purmerend, vlakbij Amsterdam dus kan ik er zelf desnoods naartoe.
Bedrijfsmatig bestel ik bijna dagelijks bij webwinkels, vele via pricewatch en de service van deze winkel is absoluut een uitzondering op de regel !
Deze winkel is geen aanrader!
Er is niets verzonden.
Klantenservice0299 nummer (geen 0900)
Echter slecht bereikbaar.
Geen enkele reactie per email op vraag of verzoek.
Wel wordt je vriendelijk te woord gestaan als je iemand te pakken krijgt.