Ben zeer tevreden of dit bedrijf ,op de webshop (deze is zeer overzichtelijk en bevat de juiste informatie .
Heb ze gebeld of ze de computer hadden staan , de vriendelijke mevrouw aan de telefoon zei dat ze er 1 hadden staan (showmodel)en ze me in de winkel al mijn vragen zouden beantwoorden
ben naar de winkel toegegaan en had me de computer bekeken die ze daar hadden de verkoper lichte toe dat het geen probleem was om de computer aan te passen naar mijn behoefte ( deze jongeman had veel kennis van zaken) dus zo gezegd ook gedaan alles door gesproken en de benodigde producten besteld ,tot mijn verbazing belde yagoda de volgende dag al dat de spullen binnen waren en ik het kon ophalen
betaling kon via cash of pin
Na het installeren van harddisk , was het product defect bevonden door mij. Na een eenvoudige RMA (Return Material Authorisation) aanvraag, mocht ik de hdd opsturen of langs brengen. Heb gekozen om de hdd langs te brengen. Hier na een korte wachtrij uitgelegd wat het probleem was. Na inspectie of alles compleet was, is de hdd geaccepteerd voor ontvangst. Kreeg aan de balie een ontvangst bevestiging.
Na 1 dag kreeg ik al de mededeling dat de hdd defect bevonden is door yagoda en dat er een nieuwe onderweg is.
Kort om snelle reactie, goede communicatie en goede afhandeling.