De website promoot artikelen met de opmerking dat als de klant voor 15.00 besteld, deze de volgende dag bezorgd wordt.
Een hele goede deal natuurlijk, ware het niet dat dit niet altijd nagekomen wordt.
De website is weliswaar overzichtelijk, en men krijgt de indruk dat de voorraadstatus up to date is, maar schijn bedriegt. Zie verderop in het verhaal.
Bestellen gaat makkelijk en snel, en het gezochte artikel (een difrnce mp3 speler voor het hardlopenr) was zo te zien op voorraad. De bestelling afgerond, betaald met iDeal en toen begon het lange wachten. Derhalve een voldoende dus.
Verzending is nooit plaatsgevonden. In plaats van netjes een track&trace te krijgen, bleef het akelig lang stil. Zie hieronder voor meer informatie.
KlantenserviceNa een week maar eens gemailed met de Orderdesk over waar de bestelling bleef. Deze reageerde de volgende dag doodleuk dat het bestelde artikel niet op voorraad was en deze besteld was bij de leverancier en ik quote 'zo spoedig mogelijk het item zou ontvangen'. Dit was 22 november...
Vrijdag de 28e een mail gestuurd met de mededeling dat ik het een beetje te lang vond duren omdat ze ook geen levertijdindicatie konden geven en geeist dat de koop ontbonden werd omdat men niet kon leveren. Hierop nooit een reactie ontvangen, dus vandaag de tweede keer (!) gemaild dat men mijn geld moet terugstorten. Het gaat weliswaar om een miniem bedrag, maar iemand 2 en een halve week laten wachten op een bestelling en diegene volkomen in het donker laten over levertijden enzovoorts is anno 2010 niet normaal.
Het feit dat ik *zelf* moest vernemen dat het artikel niet op voorraad was ipv dat men de klant actief op de hoogte houdt van de levertijd, gecombineerd met het feit dat op de website nog steeds doodleuk staat 'voor 15.00 uur besteld morgen in huis', wat men overduidelijk niet kan nakomen, zorgt ervoor dat ik de aftersales en de algemene ervaring als zeer slecht moet beoordelen.
Het lange wachten op een reactie van Kijkshop is begonnen, en ik zal eventuele updates hier plaatsen.