De algemene ervaring met deze webshop kan ik als zeer goed ervaren, er is een ruim aanbod artikelen voor de consument. Ook zijn de producten zeer scherp geprijst. Als er een bestelling geplaatst is krijg je netjes een bevestiging en wordt er door middel van status balken aangegeven in welke fase de bestelling zich bevind. Het betaalaanbod is ruim aanwezig van ideal tot aan creditcard en paypal. Overall ben ik erg te spreken over deze voor mij tot nu toe onbekende webshop.
VerzendingDe artikelen worden binnen nederland en belgie mits voor 18:00 besteld nog de eerstvolgende werkdag afgeleverd. Mijn bestelling is omstreeks 15:00 besteld en de volgende dag had ik het pakketje binnen rond 15:00. De streeftijd voor het verzenden wordt dus gehaald.
KlantenserviceOp dit vlak heb ik nog geen ervaring, alle producten waren volledig intact en werkte subliem. De garantie op mijn product bedraagd ongeveer 2 jaar. Zodra ik weet hoe de aftersales afgehandeld wordt zal ik mijn bevindingen kenbaar maken.