Ik had zelf eerst ook mijn twijfels toen ik hier iets wilde bestellen, maar dit bleek niet nodig.
CT-Systemen heeft netjes contact met mij gehouden nadat ik mijn bestelling had geplaatst, 6 maal 80mm fans van ACE, het grappige is dat deze niet meer worden gemaakt, maar CT-Systemen ze nog vollop in voorraad had.
Als je twijfelt is het handig om van te voren voor de zekerheid even te vragen of jouw product nog op voorraad ligt. Zo voorkom je achteraf dat het niet aanwezig mocht zijn.
Maar hier heb ik dus geen problemen mee gehad.
CT-Systemen heeft veel aanbod en als ik een vraag had kreeg ik vriendelijk antwoord terug.
Het enige dat ik jammer vind is dat je alleen kunt betalen door direct geld over te maken, het zou fijn zijn als er meer verschillende manieren beschikbaar waren, zoals Ideal of PayPal. Anders had ik 5 sterretjes gegeven.
Dus samengevat, CT-Systemen is een geweldige webshop
met veel aanbod, goede prijjzen, vriendelijke antwoorden en betrouwbaar.
Als ik later iets nodig mocht hebben zal ik zeker weer een kijkje nemen bij CT-Systemen
Mijn verzending was helemaal compleet!
Zeer netjes van CT-Systemen.
Voor iedereen van jullie die nog zit te twijfelen, neem gewoon even contact op met CT-Systemen. Ik weet zeker dat je dan geen spijt zult krijgen.