De vernieuwde website is een grote verbetering ten opzichte van de oude variant. Toch zijn de categorie-indelingen soms nog te onoverzichtelijk.
Toch heb ik verschillende problemen gehad. Zo liep de verwijzing naar iDeal meerdere malen fout, en was de transactie op geen enkele wijze aan te passen.
De chatfunctie daarentegen is een ideale manier om snel en eenvoudig vragen te stellen.
Na mijn bestelling bleef de bestelling (ondanks dat de artikelen 'op voorraad' waren) hangen. Na enkele weken bleek dat de artikelen toch niet op voorraad waren. Na een tweede contactronde via de chatfunctie bleek dat het betreffende artikelen pas begin december geleverd kon worden. Twee maanden na bestelling. Jammer dat ik er zelf achteraan moet om dit te weten te komen.
Toen ik het btreffende artikel van de bestelling af heb laten halen, is nog dezelfde dag de rest verzonden, en is het teveel betaalde bedrag terug gestort.
Het betreffende artikel heb ik de volgende maar gewoon bij de MediaMarkt gekocht...
Er is geen poging ondernomen om mij te compenseren voor de hinder door middel van bijvoorbeeld vergoeding van de verzendkosten.