Geheugen.com

Op 10 november geheugen voor mijn MacBook Pro besteld bij geheugen.com. In eerste opzicht vind ik de site niet geheel gebruiksvriendelijk. Het was heel even zoeken naar de werkwijze. Eenmaal gevonden liep het vrijwel goed.

Bij het bestellen werd een soort van wizard gebruikt, erg handig! Na de bestelling een duidelijke bevestiging gekregen met daarin de gegevens van de bestelling en verwachtte verzenddatum. Daarna ook nog een bevestiging gehad dat de betaling ontvangen was.

Prijs was zeer goed vergeleken met andere zaken. Dit scheelde mij zo'n 30 euro.

Type geheugen:
2x 4GB MEMORY MODULE (DDR3 MacBook Pro [TS4GAP1066S] a EUR 66.00

Verzendkosten bij Geheugen.com zijn erg laag. Ze hadden op dat moment een actie dat je gratis kon verzenden als je via vooruitbetaling zou betalen. Heb hier geen gebruik van gemaakt want die 94 cent van normale verzending én iDeal bevielen mij toch iets beter.

in de bevestigngsmail stond dat ze het geheugen zouden verzenden op 12 november. Dit werd uiteindelijk een dag eerder! De volgende dag had ik het in een bubbelenvelop ontvangen inclusief factuur. Helaas was het geen track and trace.

Product was gelukkig in goede staat. Prima verlopen :). Kan nu eindelijk normaal VMWare draaien zonder haperingen in m'n OS of op de VMware :).

Scorekaart voor Geheugen.com