De site ziet er gedateerd uit maar zoeken is eenvoudig en de resultaten worden snel en netjes weergegeven. Meer verwacht ik ook niet dus dit is dik in orde.
Ik was op zoek naar het boek "SAP Performance Optimization Guide 5th edtition" en comcol kon deze binnen 1-2 dagen leveren en de prijs was daarbij de beste die ik op internet kon vinden. Door deze combinatie besloten hier de bestelling te doen. Kleine aantekening: Op de site stond aangegeven dat er slechts één of enkele nog op voorraad waren. Bestelling gedaan en in de middag verdween het boek uit het zoekresultaat. Heb ik nu het allerlaatste exemplaar? of is er iets fout gegaan? Een dag later, vrijdag, werd ik gebeld door comcol en na een kort gesprek werd aangegeven dat het boek op vrijdag verzonden zou worden. Zaterdag middag het pakketje keurig via de post ontvangen.
De betaling is niet zoals bij de meeste webshops met voorafbetalen via bv. ideal of anders maar middels een factuur die men binnen 2 weken dient te voldoen. Na binnenkomst van het boek vond ik het wel zo netjes deze gelijk ook te betalen wat ook gebeurd is.
Wat betreft status mails. Bij de bestelling via internet heb ik direct een bevestiging gekregen via mail met de melding dat de bestelling zo snel mogelijk verwerkt zou worden. Een dag later, na telefonisch contact, kreeg ik de volgende mail met daarin de factuur en de melding dat de bestelling die dag verzonden werd.
Gezien de positieve ervaring zal ik in de toekomst hier zeker weer een bestelling doen.
Het boek werd een dag later ontvangen na telefonisch contact met comcol. Het boek was netjes in een dikke kartonnen envelop verstuurd en is zonder schade aangekomen. Geen track&trace binnengekregen maar gezien de korte levertijd is track&trace overbodig.
KlantenserviceIk heb gekrekgen wat ik heb besteld dus geen aftersales nodig.