De mensen die bij Kokoyta werken zijn allemaal zeer vriendelijk en denken goed met je mee.
VerzendingDe verzending van producten word goed geregeld en als ze het product op voorraad hebben liggen heb je het de volgende dag netjes ingepakt in huis!
KlantenserviceEn wat betreft de aftersales deze is echt uitermate goed! Zodra je een product besteld word je die dag gebeld door één van de medewerkers gebeld of je nog vragen hebt of voor eventuele adviezen.
Ik had een verkeerde voeding besteld volgens de medewerkers van het merk waarvan ik een videokaart gekocht had deze zou namelijk niet voldoende ampere bevatten op de 12 volts rails. Toen heb ik meteen gebeld naar Kokoyta om te vragen of er nog iets mogelijk was met deze voeding (ik was al vrij laat met het uitvinden van dit probleem) maar toch na wat overleg bij Kokoyta kwamen we op een oplossing die mij uitermate tevreden maakte. Ze denken echt met je mee, ze reageren super snel en ze zijn ook nog eens coulant en leveren uitstekende producten.