Smartphonestunts.nl

In het kort: deze webshop doet er alles aan om je als klant binnen (je ontvangt zeer snel mailtjes over betalingen)te halen zodra de betallingen binnen zijn blijft het stil en moet je zelf als klant overal achteraan bellen met lange levertijden tot gevolg.
Ga niet met deze webwinkel in zee als je niet gefrusteerd wilt raken en laat je niet misleiden door het predikaat telecomwebshop van het jaar, wat die is zeker niet verdiend!!

Zat in een doos met luchtkussens. Maar doordat er te weinig luchtkussens gebruikt zijn, stuiterde de iphone alsnog door de hele doos.

Na 2 dagen kwam ik er achter dat de camera van de iphone 4 niet werkte. Hierover gebeld en kreeg meteen dezelfde dag een mailtje met een rma nummer.
Donderdag de telefoon opgestuurd en vrijdag hadden ze hem binnen (zelf gecheckt via track&trace). Geen bericht van smartphone stunts.
Dinsdag gebeld om te vragen wanneer ik een nieuwe telefoon zou krijgen. De telefoon zou nog niet binnen zijn?????? Aangegeven dat volgens track&trace de telefoon al vrijdag was aangenomen door hun. De telefoon zou nagekeken worden door hun en dat zou 2 a 3 dagen duren. Het bleef weer stil. Vrijdag maar weer gebeld. De telefoon was nog niet nagekeken omdat hun technische man er niet was?????? (De telefoon heeft daar dus bijna een week gelegen zonder dat iemand er naar gekeken heeft) De technische man zou er zaterdag naar kijken en die zou me dan terug bellen, maar je raad het al ik als klant moest er zelf weer achteraan bellen om te vragen wat de status was. Al met al bijna 1,5 week bezig om een nieuwe telefoon te krijgen.

Scorekaart voor Smartphonestunts.nl