Power4Pc

Ik had wat plaats te kort op mijn desktop en besloot om weer eens een nieuwe harde schijf te bestellen.
Het werd de WESTERN DIGITAL Caviar Green (2000 gb, sata/300, 7200 rpm, 64 mb, 3.5").

Ik wilde graag bestellen bij een online webshop in België, niet in Nederland. Dus besloot ik om voor power4pc te kiezen.
Het product was niet op stock dus dacht ik dat ik een tijdje geduld ging moeten hebben maar dat viel ook zeer goed mee. Had de harde schijf zondagavond besteld en betaald, vrijdagmorgen stond er al een koerier van taxipost aan de deur.

Je word ook keurig op de hoogte gehouden via de website en e-mail over de status van de bestelling. Je kan een overzicht krijgen van je bestellingen en een factuur opvragen, je ziet wanneer de betaling ontvangen is, verzonden word en afgeleverd is.

Het enige wat ik nog miste op de website is een linkje naar de website van de fabrikant van het product waar je dan het product ziet met 100% zeker de juiste specificaties en het juiste type nummer.

Een zeer goede eerste ervaring met Power4Pc dus.
Zal zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst bij deze webshop !

Zeer goed verpakt in een doos opgevuld met zo'n speciale 'isimo' blokjes.
Via de website kan je het tracking nummer van taxipost opvragen en zo je pakje nauwkeurig volgen. De harde schijf zelf zat in het originele ESD zakje van western digital. Heb er wel niet de originele verpakking bij gekregen, maar ik denk niet dat er een verpakking was voor die harde schijven.

NVT

Scorekaart voor Power4Pc