Er klopt vanalles niet met deze winkel.
De betaalmethoden die ze afficheren zijn niet beschikbaar, enkel op voorhand overschrijven wordt aanvaard.
Ik heb op di 28/09 een toestel besteld, meteen overgeschreven en via de site een bestel overzicht gekregen.
Ik heb intussen 3 emails gestuurd maar daar komt geen antwoord op.
Telefonisch zijn ze enorm moeilijk te bereiken, enkel na 3u en dan nog moet je echt geluk hebben dat iemand opneemt.
Ik heb dus vrijdag iemand aan de lijn gehad omdat ik via email geen nieuws had (levertermijn volgens site=3dagen)
Die vertelde mij dat mijn betaling in orde was; en het toestel zaterdag zou worden opgestuurd.
Het is nu woensdag 8 dagen na bestelling, na 10x proberen heb ik eindelijk nog iemand aan de lijn gehad.
Die wist zelfs niet of mijn betaling al binnen was, laat staan dat mijn toestel verzonden is.
Ik verwacht nu overmorgen de levering, maar waarschijnlijk ben ik weer te optimistisch.
Indien toch zo, dan pas ik deze review nog aan.

-=Update 1 dag later=-
Ik heb ze opnieuw gebeld, nog steeds niet verzonden natuurlijk. De uitvlucht was dat ik niet via Ideal betaald had en de collega die de bank kan nakijken was er gisteren niet.
Ik heb ze nog 1 dag gegeven om op te sturen...

-=Update 3 dagen later=-
Vrijdag hebben ze het verstuurd, echt waar, nog even mijn adres gecontroleerd (voor de schijn).
Ik bel zaterdag terug, krijg iemand anders aan de lijn.
Nee, natuurlijk is het niet verstuurd, want heb ik wel betaald?
Nee, de emails lezen we niet, we staan een beetje achter.
Maandag wordt het zeker verstuurd, deze keer echt echt.
Ik heb me lang niet zo gefrustreerd gevoeld, geld al 2 weken kwijt en behandeld als een achterlijke idioot.
Ik zou mijn geld terug vragen, maar ik denk niet dat dat binnen een maand zou lukken...
-=Dinsdag intussen, gisteren zou een factuur gestuurd worden, niks gekregen natuurlijk. Vandaag zou ook de telefoon gestuurd worden, maar ik krijg geen tracking nummer omdat ze niet in het systeem kunnen.
Het is een ongelooflijke ervaring om hier iets te bestellen, maar voor mij NOOIT MEER!!!!!!!!!!!!!

Confirmatie gekregen dat het op zaterdag zou verzonden worden, is gewoon niet gebeurd.

Niet te bereiken via email, de site wordt niet ge-update.
Telefonisch ook zeer moeilijk te bereiken.
Ze liegen constant over het opsturen van mijn toestel!

Scorekaart voor Dutchfone