De website van extremediscount gaf aan dat het product op voorraad was in het centrale magazijn met 1-5 dagen levertijd.
Het product besteld (op een dinsdag), waarna ik een bevestiging krijg dat het product in 3-5 werkdagen geleverd wordt.
Ik vond dit apart omdat dit tegen de informatie op de website ingaat en heb gevraagd hoe dat zit, waarop ik een reactie krijg dat de week erop de bestelling geleverd gaat worden.
Op donderdag 16 september heb ik een mail gestuurd waarin ik informeer naar de levertijd van mijn bestelling.
Ook hierin wordt geen informatie verstrekt over de daadwerkelijke levertijd, maar alleen een indicatie dat zij verwachtten het product deze week binnen te krijgen in hun centrale magazijn. (terwijl de website aangeeft dat het product op voorraad is, in hun centrale magazijn).
Hierop besluit ik de bestelling te annuleren en verzoek ik het vooruitbetaalde bedrag terug te storten.
Hierop volgt een deel van de volgende reactie:
--- Mits u betaald heeft, wordt de betaling binnen 30 dagen, comform voorwaarden van de thuiswinkelwaarborg, aan u gecrediteerd.---
Dit is inderdaad volgens de richtlijnen, echter zijn we inmiddels al 21 dagen verder en heb ik nog steeds mijn geld niet terug ontvangen.
Kortom: de voorraad indicatie op de site klopt niet, men zal daarna niet duidelijk zijn in wat er wel te verwachten is. Initiatief moet vanuit de klant komen om dit na te vragen, en op je geld kun je wachten tot ze er 30 dagen rente van hebben kunnen ontvangen.