CDM Webshop

Ik vind dit een zeer goed en overzichtelijk bedrijf. Dit bedrijf heeft namelijk alles mooi en ruim uitgesteld. Alles zag er netjes, schoon en tip tip eruit. Alles word vind ik persoonlijk hier ook met liefde gedaan.

Er word veel tijd besteed aan klanten, hun te geven informatie en hun computers. Hier word gewoon altijd extra ingezet voor de klanten. Dit is nou waar ik van hou.

Ik heb hier diverse spullen al aangeschaft en alles mooi en goed binnen gekregen.

Voor mij hoefde het niet verzonden te worden. Maar wat ik wel mooi vond is dat mij spullen allemaal al netjes waren ingepakt in een tasje en neer was gelegd op de afhaalplankjes. Ik hoefde alleen nog maar te betalen en kon zo de deur weer uit.

Echt perfect!!!

Ik heb nog wel wat vragen gehad mbt beste drivers die ik kon installeren, ook hiermee hebben ze mij goed geholpen met duidelijk instructie.

Zoals ik al zei: "Er wordt hier tenminste wel tijd en aandacht gegeven aan klanten!"

Scorekaart voor CDM Webshop