Vandaag was ik van Bergen op Zoom op weg naar Burgh-Haamstede. Ik was vergeten wat onderdelen te bestellen voor een klant van mij, dus ik wist Van der Krieke te vinden.
Ik had een simpel G41 m-ATX mobo, Intel Celeron E3300 en een simpele ATX voeding met 12 cm fan nodig. Zo gezegd, zo gedaan... dacht ik.
De meneer achter de balie van de technische dienst wist mij goed en vlot te helpen, hij kon mij verschillende opties laten zien voor bijv. de voeding en het moederbord. Uiteindelijk gekozen voor een Intel G41V-C moederbord, een Intel Celeron E3300 processor en een Chieftec voeding van 450 Watt... De voeding van de doos ontbrak, evenals de voedingskabel en de schroefjes. Op zich geen probleem, maar ik wil graag de originele verpakkingen i.v.m. met eventuele garantieafhandelingen. Dit was niet mogelijk bij Van der Krieke werd mij verteld (wat ik een rare zaak vond)
Mijn grootste verbazing kwam bij de kassa; voor deze 3 onderdelen werd mij een prijs gerekend van maar liefst € 259,- !! Ik was uitgegaan van ongeveer 130 euro en was bereid iets meer te betalen omdat ik het diezelfde dag zou hebben. De prijs van de voeding werd tussendoor genoemd op 69 euro.. absurde prijs! inkoop is deze € 31,20 excl.
Toen ik aangaf dat ik dat toch echt te duur vond, kreeg ik geen andere reactie dan; 'Sorry meneer, maar zoveel kost het echt.'
Op de terugweg toch maar even langs Databyte (Steenbergen) gereden, niet mijn favoriete winkel, maar ik was er geholpen. Had een vergelijkbaar mobo, processor en voeding incl. een nieuwe behuizing en een dvd-brander voor een prijs van € 151,-
Ik vraag mezelf af hoe lang deze ondernemer zo'n prijsstelling kan vasthouden..zijn geluk is dat hij een van de weinigen is op Schouwen-Duiveland.
Ik geef geen zeer slecht omdat ik vond dat ik tot de kassa wel behoorlijk ok geholpen was.
Voor mij nooit geen Van der Krieke meer!