Multi Media PC

Ik wilde een OrigenAE kast hebben voor mijn MediaCenter. Na wat rond mailen voor extra info over display en remote bleek MultiMediaPC de enige te zijn die de moeite nam om op de emails te reageren. De website en het forum zien er goed uit, de reacties van Pascal op mijn emails waren netjes, mijnheer weet waar hij het over heeft. Tevens was de prijs van de kast bij MultiMediaPC aanmerkelijk lager dan bij andere bedrijven. Dit heeft mij doen besluiten de OrigenAE kast bij MultiMediaPC te bestellen.

De goederen was keurig en stevig verpakt. De OrigenAE behuizing zat in een overdoos waardoor de mooie verpakking ongeschonden is aangekomen.

Ik had als afleveradres mijn werkadres opgegeven. Helaas is de bestelling naar mijn huisadres verstuurt waardoor het nog twee dagen langer duurde voordat ik over de kast kon beschikken. Uiteindelijk heeft het hele traject bijna 2 maanden geduurd.

Na het plaatsen van de bestelling bleek als snel dat het bedrijf slechts een eenmanszaak is. Dat is niet erg en de reden waarom de kast goedkoop kan worden aangeboden.
Omdat de kast maar niet verzonden werd en de status op de website niet werd bijgewerkt was ik benieuwd wanneer de kast dan wel zou komen. Het was voor mij onmogelijk om met MultiMediaPC / Pascal in contact te komen.
Na het achterlaten van een zeer boze email / voicemail kreeg ik een email met excuses en een status erin. Omdat ik inmiddels al slechte berichten had gelezen op Tweakers en bij Tros Radar was ik bang dat ik mijn 400 euro kwijt zou zijn.
Uiteindelijk is Pascal zijn afspraken nagekomen en heb ik alles keurig ontvangen.
Dit bedrijf/persoon wil ik niet als oplichter bestempelen. Dit is gewoon een doorsnee eenmanswebshop die het veel te druk heeft.

Scorekaart voor Multi Media PC