Computer anderhalf jaar geleden samengesteld bij deze winkel. Hij stond bekend als een goede computerwinkel, dus samen met een werknemer een xxodd computer samengesteld en deze ook meteen besteld.
VerzendingAangezien ik hem heb opgehaald hier geen probleem mee gehad.
KlantenserviceNa ongeveer 6 weken viel de computer uit. Hij ging met geen mogelijkheid aan en daarom weer teruggebracht. De winkel heeft op zijn site staan dat men binnen 24 uur een reactie hebt met een diagnose. Na een week nog niks gehoord te hebben, maar eens gebeld. Ze hebben de computer onderzocht en het blijkt dat het moederbord kapot was. Zij zouden de computer terugsturen naar xxodd en dan werd het gerepareerd. Dit zou ongeveer een week, misschien 2 weken duren. Na drie weken opnieuw gebeld, maar ze hadden nog niks gehoord. Ze zouden mij daarna terugbellen met wat extra informatie. Dit is niet gedaan. De computer kwam terug 7 weken nadat ik hem had ingeleverd en verschillende telefoontjes, zonder excuses.
Na een half jaar kreeg de computer last van BSODs. Dit was vervelend, maar hier kon ik mee leven, omdat het af en toe gebeurde. Vlak daarna viel de computer wederom uit. Nu was het de videokaart hoorde ik 2 weken na aflevering. Wederom heeft de computer daar zonder statusupdates of een telefoontje uit zichzelf 7 weken gestaan. De computer bleef daarna onstabiel. De winkel is erg makkelijk in iets beloven, maar beloftes nakomen kunnen ze niet. Het was een goede winkel, maar juist de aftersales waar een fysieke winkel in kan uitblinken tegenover de goedkopere webshops laten ze het op liggen.