Caseking heeft een nette, moderne en informatieve website. Ik kwam er terecht via een google search aangezien de leveranciers van de Lian Li PC-Q08A in de Pricewatch het product niet op stock hadden.
De bestel procedure verliep heel vlot. Ik vond het enkel jammer dat alleen overschrijvingen gratis waren en VISA en PayPal respectievelijk 2 en 4 € extra. Dat is mijn enige punt van kritiek. Ik koos Paypal zodat ze snel zouden kunnen overgaan tot de levering. Gelukkig hadden ze de 2 bestelde cases in stock. Aangezien die cases een niche product zijn leidt ik daaruit af dat ze toch een uitgebreide stock moeten hebben. Dit komt de leversnelheid natuurlijk ten goede!
De prijzen daar lijken goed te zijn. Ik zal er zeker nog eens gaan kijken in de toekomst. Ik hoop dat er in de toekomst ook meer Europese shops gaan komen in de pricewatch zodat we met nog meer prijzen kunnen vergelijken. En voor ons belgen ook meer Belgische shops? Er zijn tenslotte ook een heel pak van jullie Zuiderburen die deze site volgen en gebruiken.
Dit natuurlijk ter zijde.
Voor de rest kan ik niet meer info geven dat dat alles uiterst goed verlopen is, aanrader!
9,90 € voor een verzending van 2 cases van Duitsland naar België vind ik zeer ok. Zeker aangezien het pakket toch een 11 kg woog.
Het order is 3 dagen na de bestelling afgeleverd via GLS.
Dit vind ik snel, ook hier alle punten dus.
Geen ervaring mee, en hopelijk ook nooit! :-)