PDA Parts

Na een voetbalwedstrijd was er een barst ontstaan in mijn HTC HD2. Deze ter reparatie opgestuurd naar PDA Parts & Repair. Het aanmelden van de reparatie verliep erg makkelijk, en de site was erg duidelijk. Mijn telefoon opgestuurd, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de reparatie. 2 Dagen na het opsturen kreeg ik een email met de factuur, en heb deze onmiddelijk betaald (zodat ik de telefoon nog dat weekend terug zou krijgen). Helaas was de telefoon er woensdags (6 dagen na betaling) nog niet, en contact opgenomen met PDA Parts. Hier was niet bekend dat mijn betaling was voldaan, en nadat deze was nagekeken is mijn telefoon naar mij opgestuurd. De telefoon had ik 2 dagen later weer in mijn bezit.

Wordt goed verpakt verstuurd met TNT Post, afspraak mbt verzending worden goed nagekomen. Helaas geen track & trace, dus je zending in de gaten houden is niet mogelijk.

Nadat ik mijn telefoon in ontvangst heb genomen zaten er 2 vlekjes in het display, en is 2-3 dagen later een derde grote vlek ontstaan. (telefoon heeft in die tussentijd alleen stof gevangen op tafel). Onderin de telefoon een niet afgedichte kier achtergelaten als gevolg van de reparatie. Na ca 1 maand begaf ook het touchscreen het. Na contact opgenomen te hebben met PDA Parts, heb ik het advies gekregen om de telefoon retour te sturen, deze is kostenloos gerepareerd (wel kosten gemaakt om het te versturen naar hun). Helaas wordt je bij deze kwesties totaal niet op de hoogte gehouden wat betreft ontvangst/status van de telefoon. Had de telefoon op een maandag verstuurd, en vrijdags contact opgenomen over de status van mijn telefoon. Na wat gevloek aan gehoord te hebben omdat meneer zijn pen brak, ging hij het even navragen bij zijn collega. De telefoon was volledig binnen garantie gerepareerd, en werd diezelfde dag toegestuurd. De volgende dag nog mijn telefoon teruggekregen via de post (na inmiddels de tweede reparatie). Helaas is het PDA Parts weer niet gelukt om de telefoon te repareren. Er is een weer een nieuwe LCD Module in geplaatst, maar bij indrukken van de knoppen onderin (de knoppen voor bellen, ophangen) verdwijnt het beeld.

Naar mijn mening mag PDA Parts & Repair iets meer aandacht geven aan het op de hoogte houden van hun klant bij garantie kwesties, ook mogen ze iets effectiever te werk gaan bij hun reparaties, aangezien het ze 2x niet fatsoenlijk gelukt is een telefoon te repareren. Erg spijtig als je daar iets meer dan €200 euro voor hebt betaald

Scorekaart voor PDA Parts