Kokoyta

Op donderdag 5 augustus heb ik bij Kokoyta een Razer Naga MMO gaming muis besteld.

De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.
Het enige wat me tijdens het bestellen opviel is dat de internet bankieren integratie op de site er nog niet helemaal mooi uitziet en dat je sowieso altijd via de rabobank site doorgestuurd wordt naar je eigen bank. Maar dit is een schoonheidsfoutje, niets ernstigs dus.

Na betalen kwam er meteen een mailtje met bevestiging van de bestelling.
Zo'n 5 minuten hierna kreeg ik een mailtje van 1 van de medewerkers dat de bestelling aanvaard was, met uitgebreidere informatie over hoe ik betaald had.

10 minuten na dit mailtje werd ik door diezelfde medewerker opgebeld, om te zeggen dat alles goed was gegaan met de bestelling en het procedure is om de klant op de hoogte te stellen hiervan. Tevens zei hij dat hij na dit mailtje de Track & Trace code door zou sturen, zodat ik ook meteen kon zien wat de status van het pakketje was.

Zo'n 5 minuten later kwam dit mailtje inderdaad in mijn mailbox aan.

Naar aanleiding van berichtjes op internet, waarbij werd aangegeven dat ophalen bij Kokoyta vooral in de namiddag gedaan werd, heb ik besloten het pakketje thuis te laten bezorgen.

De levering kwam de dag na de bestelling via de TNT post binnen.

Ik schrok enigzins toen ik het gewicht van het pakketje voelde, want dit voelde in totaal lichter aan dan mijn vorige muis.

Na haastig uitpakken en door een hele berg verpakking heen te graaien werd mijn angst toch weggenomen. De muis zat wel degelijk, goed verpakt, in het pakketje en bleek gewoon licht van gewicht te zijn.

En ik kreeg er zelfs nog een bierfles-opener sleutelhanger bij!

Alles zat dus stevig verpakt en was zoals beloofd, de volgende dag al in huis.

Totaal geen reden om te klagen dus.
Voor mij zeker een webshop waar ik vaker zal kopen.

= Nog geen ervaring mee gehad =

Scorekaart voor Kokoyta