Geen enkele service, geen up to date informatie voorraad, geen correcte informatie en misleidend.
Ik bestel al vele jaren via internet en loop ook wel eens tegen problemen aan met webshops. Dan heb je even contact en wordt het opgelost, of bieden ze een goed alternatief. Ik heb ook nog nooit een negatieve ervaring over een webshop gepost.
Wat is er mis gegaan:
Ik had een netbook [HP Mini 110-1150ED PC (VJ185EA)] al proberen te bestellen via een aantal websites, maar deze gaven aan dat het een end of life product is, wat niet meer kon worden geleverd. Daarna had ik de site van Inmac.nl gevonden, waar er nog 13 op voorraad waren. Dus ik bel ze op, of ze het ook echt konden leveren. Ze gaven bij me aan dat ze er 13 in eigen magazijn hadden en dit geen enkel probleem was.
De dag erna kreeg ik een mailtje dat het product waarschijnlijk niet meer te leveren zou zijn, omdat de 13 al naar andere mensen waren gegaan. Dus GEEN VOORRAADBEHEER.
Daarna hadden ze me een voorstel gedaan voor een andere netbook, voor 265 euro. Wat een stuk duurder is, maar deze is normaal 320 euro, dus na lang wikken en wegen laat in de avond toch maar gezegd dat we het zouden doen. De volgende ochtend krijg ik een automatisch mailtje dat mijn order verstuurd is naar me met de oude netbook. Ik was bij dat ze er toch nog eentje hadden gevonden, maar ik dacht, laat ik nog maar mailen om zeker te zijn. Bleek het mailtje waarin stond dat ze alles hadden opgestuurd een mail te zijn, waarmee ze aangeven dat de order correct ontvangen is. COMPLEET VERKEERDE INFORMATIE.
Toen heb ik aangegeven om de netbook van 265 euro dan maar te doen. Sturen ze me een mailtje dat het 320 euro kost, omdat er nog BTW bijkomt. MISLEIDENDE INFORMATIE.
DUS KOOP NOOIT BIJ DIT BEDRIJF!