Kokoyta

Heb hier een Nox Media HTPC kast besteld omdat deze hier absoluut de goedkoopste was.
Site ziet er overzichtelijk en netjes uit en bij zo goed als alle producten staat een plaatje (een must voor de aanschaf van een computerkast waar m'n vriendin het ook mee eens moet zijn)
Assortiment is (nog?) niet heel groot, maar wat ze hebben is zeer goed geprijsd.
Zondag 25 juli besteld, de maandag erop rond 11:00 een telefoontje (voicemail) dat mijn bestelling verzonden was en ik deze de volgende dag kon verwachten. Daarnaast ook netjes een mailtje met T&T nummer.

Verzending, argh, TNT....
Waren inderdaad dinsdag en woensdag geweest in een poging om het pakket af te leveren, maar ja, ik werk overdag.
Dus kon het pakket uiteindelijk donderdag 29ste ophalen bij het TNT 'hoekje' in de lokale fietsenwinkel.
Die TNT hoek kon door de vakantietijd en het permanent sluiten van een andere vestiging de dozen niet meer kwijt waardoor mijn kast tussen een stapel met andere pakketten gedeeltelijk in de fietsenwinkel stond (??!!)

Doos van de kast was verder netjes voorzien van pakbon.
Verbetering zou meer verzend mogelijkheden zijn (b.v. rechtstreeks bij een winkel afleveren via Kiala of direct op het TNT kantoor)

Scorekaart voor Kokoyta