LaptopLeader.nl

Zocht voor me kameraad een goede USB stick, na wat reviews en test doorgehaald te hebben kwam mijn keus op de Sandisk Cruzer Titanium 4GB, normaal koop ik iets bij Azerty maar na een mailtje bleek dat hij niet te leveren viel. Was alleen bij LaptopLeader en Dynabyte te krijgen, bij het laatste krijg ik directe migraine dus besteld bij LaptopLeader.

Overzichtelijke site, kon het product goed vinden. Beetje het rare was wel dat je geen account hoeft aan te maken om iets te bestellen, gewoon gegevens invullen en betalen met Ideal. Voor die ene keer dat ik hier bestel is het natuurlijk makkelijk, maar vraag me toch af waar ik eventuele factuur/garantie bewijzen vandaan kan halen...

Netjes verpakt in een bubbels envelop en niet in een doosje of iets dergelijks omdat het toch niet zo groot is, verzendkosten daardoor ook gewoon netjes 2.30 euro. Eén dag geleden rond de middag besteld, volgende ochtend ligt het al in de brievenbus.

Nog geen ervaring mee gehad.

Scorekaart voor LaptopLeader.nl