Mooie, strakke en duidelijke website. Af en toe pagina's die het niet helemaal lekker doen. Makkelijk een bestelling te plaatsen en te betalen met vrijwel alle gangbare betaalmethodes. Ik heb een geconfigureerde laptop besteld. Levertijd indicaties waren in mijn geval lager dan aangegeven op de website. Overigens leuk detail, Omdat sony zelf de laptop levert registreren ze hem ook meteen voor je, ik kreeg dezelfde dag een emailtje met de registratiebevestiging dat mijn laptop was registreerd en ik vanaf nu recht had op alle services die Sony bij Vaio laptops levert. (Hij wordt registreerd op de zelfde naam + Adres waar de laptop geleverd wordt)
VerzendingJe wordt per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen omtrent de bestelling. Deze kloppen niet helemaal. Kreeg te horen dat hij pas de 21e verzonden zou worden, hij is echter nu al op de 14e bij mij thuis bezorgd. Wel wordt elke verandering netjes per mail verstuurd.
Verzending via UPS. TrackandTrace code verkregen per email en "mijn Account" op de Sony Style website.
Laptop was netjes verpakt in de originele doos, deze was in een andere doos geplaatst welke verder was opgevuld met luchtkussenfolie.
Nog niet nodig gehad.