De website is heel overzichtelijk, vooral omdat ze nog niet heel veel games en platforms hebben passen alle games voor één platform op één pagina op alfabetische volgorde, dus dat is op zich prima. Geen opties om te sorteren op prijs o.i.d., dus je kan niet de goedkoopste games bovenaan laten zien. Ik mis het zelf niet, maar voor sommigen is dit misschien een minpunt.
Door een fout die niet aan de site maar aan mijn internetverbinding lag, had ik een probleem met het betalen, en ik kreeg alleen een leeg winkelmandje in beeld. Uiteindelijk bleek dat er ergens stond "betaling nog niet voltooid", toen heb ik een mailtje gestuurd. Ik kreeg heel snel en uitgebreid antwoord waar ik dus heel tevreden over ben. Het antwoord kwam ook heel persoonlijk over, niet zo zakelijk, dat vond ik ook wel leuk, en er werd mij heel precies uitgelegd hoe het betalingssysteem werkte.
Kortom, snelle en uitgebreide correspondentie via de mail, heel prettig.
Ik kreeg gewoon updates via de mail - niet dat het product verzonden was maar wel dat ik betaald had. Dat ik niet in beeld kreeg dat het product verzonden was vond ik ook niet zo erg want het was gewoon voor 17:00 besteld, volgende dag in huis, prima dus.
De site hanteert gewoon een voor 17:00 in huis, volgende dag in huis systeem, hoewel het mailtje anders zei ("Uw bestelling wordt morgen overgedragen aan TNT-Pakketpost en zal de dag erna bij u afgeleverd worden." maar dit was omdat dit een automatisch mailtje was, maar de klantenservice zei er na mijn vraag over het betalen meteen bij dat ik hem de volgende dag in huis zou hebben.
Ik had het pakketje gewoon de volgende dag in huis, en er was niets over te klagen. Het spel was gewoon in verpakking in goede staat. De site maakt ook gebruik van Track&Trace, maar dat heb ik in dit geval niet gebruikt omdat ik het toch de volgende dag in huis zou hebben. Maar het is een handige functie.