Cool-prices.nl

In het algemeen vindt ik Cool-prices één van de beste online winkels die er is, al jaren lang bestel ik hier de veel van mijn computer onderdelen. Zoals intotaal 3 TB, CPU en moederbord, voeding en 4GB RAM geheugen en nog wat andere dingen. Als er iets mis is mail ik en krijg ik soms wel binnen 3 minuten antwoord! Nog nooit heb ik grote problemen gehad die niet opgelost konden worden met de bestellingen en het was ook nog nooit geschadigd door de reis die het moest afleggen. Al het apparatuur werkt nog als perfect! Ik heb dus ook nog nooits iets terug hoeven te sturen.

Zeer vlotte verzending, nooit problemen gehad, kan haast niet beter.

Problemen waren er soms, bijvoorbeeld met een ASUS 4CoreCPU die ik had besteld die zie niet hadden (er stond dat ze er nog één hadden, was waarschijnlijk iemand net eerder :S), werd ik meteen gemailt dat die er niet was. Ik koos toen uit een lijstje van door hun gekozen CPU's die er op leken (zelfde merk, 3/4Core enz.) en ik was klaar. Soms wat emailtjes heen en weer maar heb nooit ergens lang op moeten wachten.

Scorekaart voor Cool-prices.nl