Na alle berichten hieronder toch wel voorzichtig geweest om hier te bestellen.
Maar omdat ze veruit de goedkoopste waren voor dit product (oplaadbare AA batterijen van Ansmann) toch de gok genomen.
Er staat erg veel op hun site en als je iets zoekt moet je precies de juiste benaming weten anders kan je het bijna niet vinden.
Uiteindelijk gevonden wat ik zocht en de prijs was zeer scherp. Omdat het EAN nummer niet klopte met de afbeelding contact met ze gezocht hoe dit in elkaar stak. Zowel telefonisch als per mail een bevestiging gekregen dat de foto juist was. (de foto toonde een blister met 4 AA's, en de EAN was voor twee per blister). De voorraad indicatie stond op 1 tot 5 werkdagen vanaf de leverancier.
Op 4 mei een bestelling gedaan voor 4 blisters van 4 AA's (16 batterijen totaal).
In totaal 3x een mail ontvangen dat ze de leveringstermijn niet gingen halen.
Uiteindelijk op 17 juni een mailtje dat het pakketje klaar lag bij het Kiala afhaalpunt. Dus geen levering na 5 werkdagen maar pas na 30 werkdagen!
Omdat ik geen zin had in problemen met geld terug krijgen bij niet kunnen leveren (zie verhalen hieronder) heb ik gekozen voor Kiala Rembours. Op zich werkt dit prima.
Batterijen zatten niet in een doosje, maar verpakt in bruin inpakpapier.
In tegenstelling tot de beloftes waren het toch blisters van 2 AA's. Ze leverden dus 4 blisters van 2 i.p.v. 4 blisters van 4.
Ik kom dus de helft tekort!!
Telefonisch contact met ze opgenomen. Hun antwoord; "Het EAN nummer klopt met de bestelling" @#$%$#@
Daarom had ik juist telefonisch en per mail gevraagt of dat EAN nummer wel klopte bij de foto. Ze komen hun eigen toezeggingen dus niet eens na.
Op mijn vraag om de batterijen na te leveren beweerde men dat ze niet meer leverbaar zijn (toevallig he). Hoe komt het dan dat ze nog steeds op hun site voorkomen met een groene voorraad indicatie? Met nog steeds het verkeerde EAN nummer en foto.
Dat heet bij ons liegen en bedriegen!!
Op 17 juni een mail gestuurd waarin ik ze in gebreke stel. Op 18 juni wel een leesbevestiging ontvangen maar tot op heden blijft het angstvallig stil van de kant van ExtremeDiscount.
Ze weten gewoon dat ze fout zitten maar gaan gewoon door met hun oplichtingspraktijken.
Note: Deze review ook maar even op Kieskeurig en Beslist.nl gezet!
Update 19 juli:
Onderstaande mailtje van Kieskeurig ontvangen, maar Extremediscount kennende zal het wel niks worden.
Geachte heer of mevrouw,
Onlangs hebt u bij ons een review achtergelaten over uw aankoop bij Extremediscount.nl. Extremediscount.nl heeft aangegeven met een inhaalslag bezig te zijn op het gebied van de geleverde kwaliteit. Daarom wil dit bedrijf graag contact met u opnemen. Heeft u er bezwaar tegen als ik uw e-mailadres aan hen doorgeef?
Hxxx Vxxxxxxxxxxx
Shop Support
Update 9 augustus
De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Een dag na het mailtje van Kieskeurig kreeg ik onderstaande bericht van ExtremeDiscount;
Beste Marc,
Excuses voor de gang van zaken.
Graag had ik het probleem direct met u willen oplossen! Zou ik uw ordernummer mogen en zou ik dan telefonisch contact mogen nemen met u?
Txx Vxx Zxxxxxx
Ik had zo mijn twijfels gezien eerdere ervaringen van andere Tweakers.
Direct een mailtje terug met de benodigde gegevens.
Toen werd het weer stil.
Na twee weken maar eens een herinnering gestuurd om te vragen wanneer ze dachten dit op te lossen.
Na dit mailtje kwam het in een stroomversnelling.
Ik kreeg een aanbod of ik vervangende batterijen wilde of de orgineel bestelde Ansmann.
Een week later had ik, drie maanden na de besteldatum, eindelijk de gevraagde batterijen in huis.
Ik kreeg er zelfs 8 extra als compensatie!
Ze kunnen het dus wel maar het kost wel veel tijd en moeite.
En ik moet erbij zeggen dat ik bij alle correspondentie met ExtremeDiscount ik Kieskeurig een cc-tje stuurde.
Als laatste opmerking; Het blijft mij wel verbazen dat ik ze nu binnen een week geleverd kon krijgen. De dame aan de helpdesk van ExtremeDiscount wist mij in juni te vertellen dat ze niet meer leverbaar waren.