iPhone Service Point

Ik was op zoek naar een betrouwbare webshop waar ik een simlockvrije iPhone 3GS kon kopen. Middels ervaringen van andere mensen kwam ik terecht bij iPhone Service Point. De website ziet er professioneel en overzichtelijk uit, bij de producten stond ook de actuele levertijd vermeld. En het bestellen ging zonder problemen. Na mijn bestelling ben ik middels e-mails zeer goed geinformeerd over de status van mijn orders. Enkele vragen die ik had werden vrijwel direct middels e-mail beantwoord.

De bestelde iPhone was op voorraad en ging nog diezelfde avond in verzending. Middels een Track en Trace nummer kon ik de zending exact volgen, waarna ik de volgende ochtend de iPhone al in huis had, klasse voor deze webshop! De bestelde iPhone was prima verpakt, en als leuk extratje zat er een autolader, screenprotector en cover bij.

Nadat ik mijn iPhone had ontvangen had ik nog een vraag over de screenprotector, ook hierop kreeg ik heel snel een reactie, klasse.

Scorekaart voor iPhone Service Point