Notebook Totaal

Via Tweakers bij Notebook Totaal uitgekomen, omdat ik een XXODD wilde hebben. Na wat uitzoek werk op XXODD site en de site van Notebook Totaal eruit gekomen wat ik wilde. Toen met Notebook Totaal gemaild. Dit email contact was zeer uitgebreid en met veel goede en relevante informatie. Eindelijk eens een winkle die goed met je mee denkt en probeert jou wensen in te vullen ipv je het duurste te verkopen.

Prijzen liggen duidelijk lager dan de prijzen die XXODD adviseert, tevens zijn er ook nog meer opties mogelijk, ook al staan ze niet op de site. Via de telefoon kan er nog meer.
Ik heb uiteindelijk een andere harde schijf en OS (beide voorgeïnstalleerd) in mij laptop.

Uit eindelijk is er een op maakt gemaakte bestelling voor me op de site gezet. Erg fijn dat alles wat ik wilde kon.

Keurig gebeld met de mededeling dat de douane de laptops langer dan gepland in behandeling had. Dus dat het iets later zou worden. Wat geen probleem was aangezien de levertijd al redelijk scherp was.
Dag later gebeld dat ze waren vrijgegeven en Notebook Totaal ze maar direct had opgehaald en alles geïnstalleerd dus of hij het vandaag kon leveren.
Van te voren niet echt wat afgesproken aangezien mijn en zijn agenda beide regelmatig in Rotterdam zijn dus elkaar ontmoeten het snelste zou zijn. Nog dezelfde dag afgesproken dat hij langs zou komen op mijn werk en een uur later had ik de laptop.

Een erg flexibele opstelling die ik wel kan waarderen.

Product verpakking stevig.
Geen track & Trace, wel direct contact.

Scorekaart voor Notebook Totaal