Website is overzichtelijk, maar zou wel een iets mooier uiterlijk mogen krijgen.
De prijzen zijn zeer goed te noemen, geen idee hoe je hier voor 20 euro 100 dvd's kunt krijgen, en bij anderen voor 70 euro xD
Wel jammer dat er nogal weinig informatie word gegeven bij de producten.
Besteld, betaald, en 2 min later een bevestiging van bestelling, besteld op maandag, verzonden op donderdag. Dit was ivm een laptop tas die niet meer leverbaar was, hieronder meer. Pakketje word netjes door TNT geleverd, in een doos met voldoende (veel) vulling, zodat er niets kan beschadigen. TOP
KlantenserviceZoals hierboven genoemd, de laptop tas die ik besteld had kon niet meer worden geleverd, er werd een alternatieve tas aangeboden, dit gebeurde via een keurig mailtje. Hier heb ik positief op geantwoord, en gezegd dat ie besteld kon worden. Op 7-6-'10 mailtje gekregen, zelfde dag beantwoord, op de 16e nog maar eens een herinnering gestuurd. Er zou contact opgenomen worden met de leverancier, waar de tas bleef. Gisteren (23-6) nog maar eens contact opgenomen, tijdje later terug dat er geen lever datum bekend was, en dat het geld teruggestort zou worden.
Kortom, jammer van de tas, maar uiteindelijk nette afhandeling !