upgrade set besteld, na 1 week geleverd. Door een foutje had ik 2x sticker "niet afleveren bij buren" besteld.
Dat corrigeerde cool prices niet. Toch plakken ze maar 1 sticker terwijl je voor 2 betaald. Verder is het eigenlijk belachelijk dat je voor die stickers moet betalen. Maar website is goed, prijzen zijn goed en bezorging is goed. Dus toch oordeel goed.
Netjes verpakt. Niets op aan te merken.
KlantenserviceNa assemblage was systeem instabiel. memtest86+ gaf duidelijk fouten aan. Dus geheugen OCZ 4GB DDR3 PC3-10666 DC Kit RMA aangevraagd.
Op website kun je niet aangeven dat product DOA is bij RMA dus je moet daarover zelf nog emailen. Dit is toch jammer want onduidelijk.
Na ontvangst van het geheugen kon cool prices fouten niet reproduceren. Na opsturen foto's van screenshots kon ik geheugen omruilen voor Kingston geheugen. Ik heb tegelijk ook nieuwe voeding besteld en die is meeverzonden met het Kingston geheugen. Cool prices heeft netjes alle verzendkosten vergoed en ook de verzending van de voeding was daarmee gratis.
Met dit nieuwe geheugen was systeem stabiel. Dus of geheugen was stuk, of incompatibel met GA-MA785GMT-UD2H Moederbord.
Al met al hele nette aftersales. Als je op website ook beter een DOA RMA kon aanvragen zou ik oordeel zeer goed hebben gegeven.