Game Gigant

Ik heb Left 4 Dead 2 besteld bij deze site, omdat er nog vier exemplaren op voorraad zouden zijn, levertijd twee tot negen dagen. Helaas was dat toch niet het geval en moest ik dus eventjes wachten.
Het betalen kon via iDEAL, kostte niks extra. Hoewel er geen account aangemaakt hoefde te worden, kreeg ik wel een link naar een pagina met daarop de status (betaling ontvangen, spel wordt gezocht etc).
Op woensdag kreeg ik netjes een mailtje dat het spel verzonden was en donderdagmiddag had ik het pakketje binnen. De prijs was laag, veel lager dan in een normale winkel, dus even wat langer wachten was ook niet zo erg (in een winkel heb je het spel meteen, hier moest ik zeven dagen wachten, ruim binnen de gestelde levertijd).
Al met al lijkt me dit een prima winkel en ik denk dat ik er vaker ga kopen.

Spel kwam netjes geseald in een hardkartonnen envelop, factuur zat erbij. Een dag nadat ik het mailtje kreeg met de melding dat het spel verzonden was, kwam het spel binnen.

Scorekaart voor Game Gigant