De website is zeer overzichtelijk. Bij de diverse artikelen is voldoende informatie aanwezig om een keuze te maken. Over het bedrijf en diverse andere zaken wordt voldoende info verstrekt. Het bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en ook op e-mails wordt snel gereageerd. De prijzen zijn over het algemeen goed. Soms wat lager soms wat hoger. Het bestellen stelt niets voor en is zeer simpel. Er worden diverse betalingsmogelijkheden aangeboden. Na bestelling ontvang je via mail een bevestiging. Het enige puntje van kritiek is dat de status in mijn geval niet werd bijgewerkt bij verzending. Ook geen mail dus. Na een telefoontje bleek dat artikel verzonden was en kon telefonisch de track/trace code achterhalen. Zeer klein verbeter puntje dus. Maar de vriendelijke manier van het telefonisch afhandelen maakt alles weer goed. Mag menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen.
VerzendingDe bestelling wordt dus zoals op de site vermeld op tijd geleverd. (24-uur) Uitstekend dus. Het artikel zat in de originele doos verpakt met daarom heen dik bruin papier. Op het pakketje een rode waarschuwings sticker "Breekbaar" Prima. De originele doos was in dit geval sterk genoeg en bood voldoende bescherming aan het artikel. Ik ga er vanuit dat indien de originele verpakking wat minder stevig is, dat e.e.a. ook goed verpakt wordt in een extra doos. Hier heb ik wel vertrouwen in.
Eigenlijk tot nu toe alleen maar goede ervaring met dit bedrijf. Voor mij een echte aanrader.
niet van toepassing