De website is inmiddels vernieuwd, alle producten zijn snel te vinden.
Bij vragen kreeg ik dezelfde dag nog een e-mail met alle vragen beantwoord en bij het bestellen van specifieke onderdelen heeft de contactpersoon altijd de nodige expertise om verwarring te voorkomen.
Bij meerdere producten blijkt deze webshop heel erg gunstig geprijsd en bij een uitgebreide bestelling kreeg ik zonder hier zelf op door te vragen een aardige korting aangeboden.
Ik heb betaald met directe overschrijven vooraf, maar je krijgt ook de optie om achteraf te betalen, dit kan ook met rembours.
Het meeste ben ik te spreken over de nabehandeling; het scherm van mijn bestelde macbook pro bleek een foutieve pixel te hebben. Ik heb meteen gebruik gemaakt van mijn recht de aankoop binnen 7 dagen te ontbinden, maar heb de gelegemheid gegeven het probleem op te lossen. Binnen 6 dagen was mijn Macbook Pro weer terug met een compleet vervangen scherm.
Hierbij was de communicatie wederom erg snel, wat een gevoel geeft dat je als klant de nodige aandacht krijgt.
De verzending is verder niks mis mee, ik moest alleen in de eerste instantie uitzonderlijk lang wachten op mijn Macbook Pro. Dit is in verband met wat opties die niet tot de standaard behoren.
Het duurde allemaal iets langer dan verwacht, maar dat is vergeven omdat indicaties natuurlijk moeilijk zijn met custom bestellingen. Daarnaast is er altijd netjes op mijn ongeduldige houding gereageerd als ik even niet meer wist waar ik aan toe was na de verwachte levertijd.
Alles is volgens verzoek afgehandeld: factuuradres week af van bezorgingsadres, track en trace was meteen beschikbaar dus ik kon er altijd voor zorgen dat ik thuis was bij levering.
De goederen zijn voldoende tot goed verpakt en dichtgemaakt met security tape.
Zie onderliggend punt van kopje 'algemeen' waarin de nabehandeling van klantenservice serieus wordt genomen.
De afhandeling van mijn RMA is zeer accuraat verholpen en direct in behandeling genomen. Hiervoor ben ik Mail-a-mac zeer dankbaar, ookal betaamt het een goede webshop zich op deze manier op te stellen.
Bij het aangeven van het probleem heb ik op geen enkele manier weerstand of twijfel ondervonden, alles is zeer behulpzaam en meewerkend afgehandeld.
Het ziet ernaar uit dat ik hier vaste klant blijf als ik in het vervolg nog iets nodig heb.