Ik ben in april gestart met voor het eerst een eigen pc samen te stellen, dit voor het spelen van iracing. Na enig onderzoek een wenslijst gemaakt op tweakers.net met alle gewenste stukken.
Ik heb uiteindelijk bij cool-prices besteld na een negatieve review hier door een andere gebruiker, gebruiker "hitronics" heeft een fantastische negatieve review geplaatst waarin je ziet hoe degelijk en professioneel de service is van cool-prices. Het was vast niet de bedoeling van de review maar deze heeft mij dus finaal doen kiezen voor cool-proces ipv 1 van de andere webshops die men tweakers wenslijst op voorraad hadden.
De website van cool-prices is zeer goed, werkte prima op mijn verschillende browsers en systemen. Er is een handige wenslijst functie, en producten zijn makkelijk terug te vinden. De voorraad status is duidelijk en kan als zoekcriteria gebruikt worden.
Als je een computersysteem samenstelt kan je compatibiliteits-aanvraag doen, iemand van support controleert dan of al je onderdelen wel samenpassen. Ik heb deze functie 2x gebruikt en nog een aparte vraag gesteld over een onderdeel en had op alledrie de vragen erg snel en duidelijk antwoord.
Enige minpunt aan de site is dat je bij elk bezoek terug moet inloggen, mijn inloggegevens onthouden of automatisch aanmelden lukte niet (chrome op pc en safari op mac)
Ik had men onderdelen geselecteerd via de pricewatch van tweakers.net, cool-prices was 1 van de 3 shops die alle producten verkochten en was op dat moment ook de goedkoopste.
1 groot nadeel van veel Nederlandse webshops is dat je niet kan betalen met kredietkaart.
Bij cool-proces kan dit wel, dit is echter ook het grootste nadeel aan cool-prices, je betaalt namelijk 3% extra kosten. Ik vraag me af waarom dit is? Zijn krediet kaart transacties zo duur in Nederland?
Supersnelle verzending, vrijdag besteld, maandag geleverd (in Belgie). Ik had dezelfde dag een item besteld bij amazon.fr dat was er pas woensdag.
Alles was mooi verpakt, prima in orde dus.
niet nodig gehad