Cool-prices.nl

ik zocht een intel core i7 920 stepping D0.
deze stond op de site bij cool-prices maar ik wou toch wat zekerheid hebben, ik cool-prices even gebeld en even na gevraagd vriendelijke man maar hij wijst het niet zeker, dus hij ging even kijken voor me of er 1 toevallig werd verzonden en kwam er achter dat er nog 1 in het vak lag met de juiste processor code met stepping D0:) deze heeft hij direct voor mij apart gelegd en ik heb hem direct besteld, dat is pas service. nou afwachten wanneer ik hem binnen krijg:)

ik heb al vaker wat besteld bij cool-prices en verzending gebeurde altijd netjes en op tijd daar ben ik zeer tevreden over.
heb de processor binnen gekregen helemaal top, en de D0 die vele niet konder leveren perfect uitmuntend van cool-prices ik ga zeker vaker bij hun bestellen.

kreeg om 3 uur smiddags al bericht dat het product verzonden was kreeg bijna om het uur een mailtje met een order status helemaal perfect.

heb een keer te maken gehad met aftersales, en omdat ik iemand ben die liever iemand telefonisch te woord sta met mijn probleem bel ik het desbetreffende bedrijf altijd even, helaas kreeg ik iemand te spreken die net inviel voor iemands pauze en die kon mij helaas niet verder helpen, maar alles is goed gekomen probleem had zich een aantal keer voorgedaan maar is nu verholpen.

Scorekaart voor Cool-prices.nl