Ik bestel hier al jaren boeken/dvd's/blu-rays/games/etc. Aantrekkelijke prijzen, zeer groot assortiment. Soms klopt de productinformatie niet mbt ondertiteling bij bijv blu-rays. dat is erg jammer.
Website is helder en makkelijk navigeerbaar. Na plaatsen bestelling krijg je een bestelbevestiging en bij verzending nog eens een email. Geen tracking.
Ook handig is playtrade, een soort marktplaats die gekoppeld is aan producten op hun website.
Verzending gebeurd meestal binnen 1 a 2 dagen en zelfs in het weekend krijg je nog statuupdates. Het maakt niet uit hoeveel artikelen je bestelt, verzending is voor boeken, dvd's, games, etc gratis en elk artikel wordt ook apart verzonden in een bubbeltjesenvelop. Artikelen komen uit engeland en worden vaak binnen 5 tot 10 werkdagen afgeleverd.
KlantenserviceAl meerdere keren meegemaakt dat een artikel niet aankwam, daar doen ze totaal niet moeilijk over en sturen gewoon opnieuw het artikel zonder extra kosten of gedoe. helpdesk is goed te bereiken maar wel engelstalig, verder geen probleem.
Ook hadden ze mij een keer tweemal hetzelfde product gestuurd, terwijl ik voor 1 betaald had. Na een mailtje mocht ik het extra product gewoon houden