Vroeger dacht ik dat het thuiswinkel waarborg een beetje status had. Niets is minder waar. Ik bestel heel veel via internet. Eigenlijk gaat het altijd wel goed tot nu. Ik heb op 3 mei een radio besteld. Op de site stond vermeld dat de levertijd tussen de 1 en 5 dagen bedroeg. Ik belde 4 mei met de vraag wanneer mijn radio geleverd zou worden. De medewerker kon mij vertellen dat ik de radio 7 mei zou ontvangen. Ik heb diverse malen via mail en telefonisch contact gezocht over de levering van mijn radio. Telkens kwamen er beloftes die niet nagekomen zouden worden. In elk mailtje en na elk telefonsch contact vermelde de betreffende medewerker dat ik op de hoogte gehouden zou worden. Ik heb altijd op eigen initiatief contact gezocht en ben nooit op de hoogte gehouden. Nu kwam het bericht dat het product niet meer leverbaar is. Eerst moet ik 10 werkdagen wachten zonder informatie en dan word mij gewoon doodleuk verteld dat het product niet meer leverbaar is. Ik heb gevraagd om het geld terug te storten. Wat heb ik een spijt dat ik niet eerst even gekeken heb naar de beoordeling van deze shop. Dan had ik geweten dat ik nooit met dit bedrijf in zee had moeten gaan.
KlantenserviceIk heb er een hard hoofd in dat deze toko mij deze maand nog gaat terug betalen. Voort heb ik totaal geen goed woord over voor wat betreft de service. Het enige wat goed is, is dat dat de telefoon goed beantwoord wordt. Voor de rest is er niets goed aan deze toko! Hopelijk kan ik hiermee andere ontmoedigen iets bij dit bedrijf te kopen!