Extreme Discount

Diep triest.

Had hier besteld omdat ze goedkoop waren en ik vlakbij woon en dus kon afhalen. 3-5 werkdagen levertijd, op voorraad in centraal magazijn.
Besteld op 5 mei,
Op 12 mei gebeld wat de status was. Uw bestelling komt vrijdag hier aan, dan krijgt u een mailtje dat u af kunt komen halen.

Uiteraard geen email dus op 17 mei nog een keer gebeld.
Helaas is het product niet meer leverbaar. (ondanks dat het nog steeds met 3-5 werkdagen levertijd op de website stond). Er werd geadviseerd om te annuleren. Het product zou verwijderd worden.

Ik heb dus geannuleerd. Ik koop mijn product wel ergens anders.
Gelukkig gekozen voor betalen bij afhalen dus die discussie over geld terug hoefde ik niet in.

NIET doen dus.

PS: je krijgt een bevestinging van je bestelling maar daarin staat alleen dat de bestelling ontvangen is, niet *wat* je besteld hebt, en je kunt online niet de status volgen.

Edit: daags nadat mij gemeld is dat het product niet leverbaar is, staat het nog steeds op de website, nu met een levertijd van 1-3 dagen. Prijs verandert overigens ook met de dag.

zie boven. leverancier houdt zich niet aan de levertijden die aangegeven worden.

toevoeging over aftersales.

ik heb de eigenaar van de webshop nog een mailtje gestuurd met mijn ervaringen. Heb daarop (na een week) geen antwoord mogen ontvangen.

Verder nog een review geplaatst op kieskeurig. Van kieskeurig kreeg ik de vraag terug dat extremediscount graag mijn email adres wilde hebben, en of ik dat goed vond. Natuurlijk is dat goed. Echter ook dat leverde geen reactie op

(neem aan dat ik nu op hun zwarte lijst sta, maar dat staan zij bij mij ook)

Scorekaart voor Extreme Discount