CameraLeader.nl

Ik heb hier de Casio Exilim EX-FH100 besteld, was op moment van bestellen voor € 249 in de aanbieding en de goedkoopste die ik online kon vinden.
Site is makkelijk navigeerbaar, mailcontact na bestellen is vlot en goed. Betaald met CC maar kan ook via overschrijving of ideal.
Één van de betere, zo niet beste webshops waar ik tot nu toe besteld heb, zie vooral de aftersales sectie

Had de camera een dag na bestellen al in huis, goed verpakt in neutrale beige doos, gevuld met luchtkussens en de originele casio doos. Mail met verzend & track/trace gegevens was ook al verzonden.

Heb (helaas) gebruik moeten maken van de 'aftersales'
De camera deed het plots niet meer na 10 dgn, gaf 'lensfout' als ik 'm probeerde aan te zetten. Na wat gegoogle blijkt het wel vaker voor te komen bij Casio en andere compact cameras, weinig zelf aan te doen. Na een mailtje werd mij verzocht de camera op te sturen, naar een antwoordnummer, dus gratis! Na nog wat (mail) vragen van mijn kant en snel antwoord de camera verstuurd. Paar dagen later mailtje dat ze de camera ontvangen hadden en doorgestuurd naar een reperatiecentrum, doorlooptijd 2~4 wkn.
Twaalf dagen later stond de postbode voor de deur met een pakje, camera weer terug, brief in het pakje met de reperatiewerkzaamheden en verder geen kosten of wat dan ook.
Dikke pluim voor dit bedrijf, kunnen een hoop webshops een voorbeeld aan nemen.

Scorekaart voor CameraLeader.nl