AQ4U

Met enige spoed was ik op zoek naar een nieuw setje accu's voor mijn Canon 400D. Nadat ik vroeger al eens wat bij AQ4U wat had besteld voor familie heb ik dit keer een bestelling voor mijzelf geplaatst. Tot mijn grote verbazing zag ik dat AQ4U verhuist was naar een paar straten hiervandaan!

Omdat ik halverwege volgende week al wegga op vakantie had ik het setje accu's dus met redelijke spoed nodig.
Zaterdagavond heb ik AQ4U gemailed en gevraagd of ze op voorraad waren. Kreeg binnen een kwartier een bericht terug dat de accu's inderdaad nog op voorraad waren en mijn deadline geen probleem zou zijn.

Zaterdagnacht de bestelling geplaatst, betaald via iDeal.
Direct erna een orderbevestiging in mijn inbox en vanochtend (zondag) een mailtje dat de order zich in verzendproces bevindt!

Kortom: Een no-nonsense bedrijf. Prima service, scherpe prijzen (geen verzendkosten!), eigen voorraad en een simpel website!

Zojuist werd mijn bestelling aan huis langsgebracht! Helaas had mijn deurbel wat last van technische mankementen, waardoor de order in mijn brievenbus is achtergelaten i.p.v. persoonlijk overhandigd!

Bestelling zat in een bubbeltjesenvelope met een visitekaartje en gratis pen!

Helemaal prima geregeld!

Geen echte ervaringen mee!

Wel heb ik voordat mijn bestelling werd bezorgd toevallig nog een setje accu's besteld voor een maat van mij.

Scorekaart voor AQ4U