Op 22-04-2010 een bestelling geplaatst. Kreeg netjes een bevestiging van mijn bestelling met de verwachte levertijd 2 a 3 dagen. Helaas is de status van de zending niet te volgen via de website. Hierop na aantal dagen een mail verstuurd of men mij over de zending wil informeren. Tot op heden op deze e-mail geen reactie ontvangen.
Aantal dagen later gebeld, men kon mij helaas niet telefonisch verder helpen men moest contact opnemen met de leverancier. Mevrouw las wat gegevens op uit het systeem, die de indruk wekte dat er voor mij nooit een bestelling is geplaatst bij de leverancier. Ik zou een e-mail ontvangen over mijn bestelling aan eind van de dag uiterlijk de volgende werkdag. Helaas tot op heden nog niks ontvangen.
Wederom aantal dagen later een e-mail verstuurd met deze zelfde vraag. Tot op heden geen reactie op ontvangen.
Vandaag toch nog maar eens gebeld. De dame reageerde lichtelijk geïrriteerd op de vraag wanneer het bestelde artikel weer op voorraad wordt verwacht, aangezien de website nog steeds aangaf verwachte levertijd 4 a 5 dagen. Na een tijdje in de wacht te hebben gestaan kreeg ik de melding dat ze hier geen uitspraak over kon doen. “ow u heeft twee dagen terug een e-mail ontvangen over uw bestelling” Erg vreemd ik heb niks mogen ontvangen en mijn mailbox bezit niet over een spammap waar ongewenste mail naar verplaatst worden. En toen begon men toch behoorlijk te twijfelen aan de andere kant. Ik kreeg erg de indruk dat deze mail nooit vertuurt is geweest. Vervolgens wist men mij te vertellen dat alle e-mail achterstanden zijn weggewerkt. Persoonlijk heb ik geen zin aan een discussie de manier van communiceren vond ik persoonlijk te wensen overlaten. Heb dan ook vriendelijk verzocht om mijn bestelling te annuleren en geld zo spoedig mogelijk te retourneren.
Al met al is mijn ervaring met Camera4all alles behalve positief. Men deed zelf geen moeite om een alternatief voor te stellen, waar ik best gevoelig voor was geweest. Zo zie je maar weer goedkoop is wederom duurkoop.
Deze heeft niet plaats gevonden. Bestelling geannulleerd. Aangezien men erg onduidelijk is over de levering. (om het maar vriendelijk neer te zetten ;-)
KlantenserviceManier van communiceren is mij helaas erg tegengevallen.
Update: rond 15:30 kreeg ik de melding dat mijn bestelling verstuurd is, ondanks de annulering die ik gedaan had vanochtend. Kreeg vanochtend te horen dat de filter, die ik besteld had niet leverbaar was binnen drie weken. De manier van (niet) communiceren blijft me bevreemden. Wacht de bezorging nu maar verder af, echter was dit mijn laatste bestelling bij Camera4all. Ze houden een erg vreemde manier van (niet) communiceren er aan over.